Behöver ni laminerat säkerhetsglas?

Är det så att ni är i behov av laminerat säkerhetsglas? Det finns laminerat säkerhetsglas så väl som härdat säkerhetsglas hos FSG. Inom byggbranschen så väl som inredningsbranschen så är det så att det finns ett behov av större glasskivor. Om de ska vara säkra och hållfasta så är det bra att satsa på laminerat säkerhetsglas.

FSG eller Forserum Safety Glass som de heter kan erbjuda upp till 6000 x 2600 mm stora lamellglas. När det kommer till denna typen av glas så består den av två eller flera glasskivor med folie mellan glasen. Konstruktionen blir seg tack vare foliet och det gör att det är svårt att ta sig igenom detta glas. Det gör även att det håller samman glaset om det skulle gå sönder. Med glas som är tjockare och folie som är tjockare så blir det även bra ljuddämpning.

Satsa på lamellglas

Det är inte fel att använda sig av laminerat säkerhetsglas. Det är hållbart, säkert och dämpar ljud. FSG har även härdat glas, som även det är ett säkerhetsglas. Det kan användas till altanräcke, trappräcke med mera. Härdat säkerhetsglas är upp till fem gånger starkare än vanligt glas. Hos detta företag finns det även andra typer av glas, så som isolerglas, säkerhetsglas, böjglas, dekorglas med mera. De tillverkar en massa olika sorters glas och under dessa processer så gör de sina glas hållfastare.

Det tack vare olika termiska processer. Forserum Safety Glass är ett företag som vänder sig till er som jobbar inom tillverkningsindustrin så väl som byggnadsindustrin och anläggningsindustrin. De är ett av Sveriges ledande planglasföretag. De både utvecklar och producerar produkter av förädlat planglas för en mängd olika branscher, industrier och företag som jobbar med möbler, kök och badrum. Det är till dem ni ska vända er när ni behöver säkert glas!